Login

Sign Up

After creating an account, you'll be able to track your payment status, track the confirmation and you can also rate the tour after you finished the tour.
Username*
Password*
Confirm Password*
Όνομα*
Επίθετο*
Email*
Τηλέφωνο*
Χώρα*
* Creating an account means you're okay with our Terms of Service and Privacy Statement.

Already a member?

Login

Login

Sign Up

After creating an account, you'll be able to track your payment status, track the confirmation and you can also rate the tour after you finished the tour.
Username*
Password*
Confirm Password*
Όνομα*
Επίθετο*
Email*
Τηλέφωνο*
Χώρα*
* Creating an account means you're okay with our Terms of Service and Privacy Statement.

Already a member?

Login

Συμφωνία του Big Blue Travel με το κυπριακό Orthodoxou Travel

handshake3 1024x842
Την 1η Ιουλίου 2020, υπογράφηκε στην Αθήνα, Μνημόνιο Εμπορικής Συμφωνίας μεταξύ του ελληνικού τουριστικού οργανισμού Big Blue Travel και του κυπριακού Orthodoxou Travel, με στόχο την ανάπτυξη του τουρισμού ανάμεσα στις δύο χώρες, την Ελλάδα και την Κύπρο.
 
Η στρατηγική κίνηση αυτή πραγματοποιήθηκε μετά τις οδυνηρές συνέπειες στον κλάδο από την πανδημία έχοντας ως πρώτιστο στόχο και γνώμονα την τόνωση του ταξιδιωτικού τομέα στις δύο χώρες. Δημιουργήθηκαν από κοινού, τουριστικά «πακέτα», ολιγοήμερα και πολυήμερα, τόσο στην ενδοχώρα όσο και στη νησιωτική Ελλάδα και κυρίως την Κρήτη καθώς και σε όλο το νησί της Κύπρου.
 
Αμφότεροι οι πρωταγωνιστές της συμφωνίας, έχοντας πλήρη συναίσθηση των δυσκολιών που πλέον επηρεάζουν όλους ανεξαιρέτως, μερίμνησαν για την παροχή ποιοτικών διακοπών και μάλιστα σε πολύ ανταγωνιστικές και προσιτές τιμές.
 
Πλέον οι Έλληνες που θα επιλέξουν την Κύπρο για τις διακοπές τους, αλλά και αντίστοιχα οι Κύπριοι που θα επιλέξουν την Ελλάδα για τον ίδιο λόγο, έχουν σαν σημείο αναφοράς τους δυο σημαντικούς και πρωταγωνιστικούς ταξιδιωτικούς οργανισμούς οι οποίοι δεσμεύθηκαν για την παροχή εξαιρετικών υπηρεσιών οι οποίες θα ανταποκρίνονται στις ανάγκες και απαιτήσεις κάθε ταξιδιώτη.
 
Η συμφωνία αυτή δεν θα αφορά μόνο σε ταξίδια αναψυχής, αλλά θα καλύπτει το σύνολο των τουριστικών δραστηριοτήτων, τις σχολικές και εκπαιδευτικές εκδρομές, τους επαγγελματίες, καθώς επίσης και σε ομαδικά ή μεμονωμένα θεματικά ταξίδια εκατέρωθεν, όπως αυτά του θρησκευτικού τουρισμού.
 
Και οι δυο οργανισμοί, εξέφρασαν την πεποίθηση τους πως το εγχείρημα αυτό μέσα στη δίνη των συνεπειών της πανδημίας, θα δώσει την ευκαιρία τόσο στους Έλληνες όσο και στους Κύπριους, να απολαύσουν τα ταξίδια που θα επιλέξουν, αφενός μεν με ασφάλεια και ιδιαίτερη φροντίδα, αφετέρου δε, με χαμηλό κόστος αλλά με υψηλό επίπεδο παρεχόμενων υπηρεσιών.
 
Η συμφωνία θα καλύπτει το σύνολο των τουριστικών δραστηριοτήτων, τις σχολικές και εκπαιδευτικές εκδρομές, τους επαγγελματίες, καθώς επίσης και σε ομαδικά ή μεμονωμένα θεματικά ταξίδια εκατέρωθεν, όπως αυτά του θρησκευτικού τουρισμού.
 
 
 

Leave a Reply

Χρειάζεστε βοήθειας με την κράτηση σας;

Καλέστε την ομάδα εξυπηρέτησης πελατών μας στον παρακάτω αριθμό για να μιλήσετε με έναν από τους συμβούλους μας που θα σας βοηθήσει με ότι ανάγκες έχετε σας για τις διακοπές σας.

Τηλέφωνο : +30 210 9793500
Email: info@bbt.gr

Πρόσφατα Άρθρα

greece-1301655_1920
Ταξίδι με πλοίο: Τι ισχύει για τις μετακινήσεις προς τα νησιά
Ιούλιος 8, 2021
aponisosparalax.jpg
Απόνησος: Ο παράδεισος απέχει μόλις μία ώρα από την Αθήνα
Ιούνιος 23, 2021
cnngreece_18513263_1981721368729833_5870906060939722752_n
Λιχαδονήσια: Είναι όντως οι Μπαχάμες της Ελλάδας;
Ιούνιος 17, 2021
Ζητήστε από την ομάδα εξυπηρέτησης μας να μιλήσετε με έναν από τους συμβούλους μας, οι οποίοι θα σας βοηθήσουν σχετικά με όλες τις ανάγκες των διακοπών σας
Back to Top

Κατεβάστε τα φυλλάδια μας
Our Brochures